Streetstyle fashion

okt 29, 13 Streetstyle fashion

De mode die wij op de catwalk zien, wordt vaak ervaren als onbereikbaar, hoogdrempelig en simpelweg te veel van het goede. De kunst is dus om de modetrends van de catwalks te vertalen naar de “gewone” man. Maar hoe draag je deze trends uit zodat je zonder te veel poes pas over straat kunt?

Dierenprint draag je zo
Luipaardprint en tijgerprint. De dierenprint zie je ook dit jaar veel op de catwalk. Ook voor de heren is deze print in de mode, maar je moet het wel weten te dragen. Zorg ervoor dat de dierenprint slechts als een effect in je outfit voorkomt. Vermijd dus te grote vlakken. Om een classy look te creƫren, combineer je deze print met effen en gedekte kleuren, zoals zwart of wit.

Zwart is terug
Zwart is al een aantal jaar weinig in het straatbeeld te zien, maar deze kleur komt weer helemaal terug! Van top tot teen in het zwart geeft een chique uitstraling. Een combinatie met een dierenprint of een felle kleur zullen we deze winter ook veel zien in het straatbeeld.

Schotse Ruit
Schotse ruit is dit najaar een veel geziene modetrend in de herenkleding op de catwalk. Draag deze print in een overhemd, een sjaal of je sokken!
In het dagelijkse leven is de schotse ruit goed te combineren met een leren motor jack of een denim.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de herenkleding van Def Shop voor nog meer voorbeelden van trendy streetstyle fashion.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *