Een pet tegen verbranding

sep 19, 17 Een pet tegen verbranding

De zomer, voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. De festivals zijn in volle gang, lekker op vakantie, een terrasje in het weekend of gewoon lekker in de tuin met de voeten omhoog. Het ultieme zomer gevoel is vaak met je gezicht in de zon en een koud drankje in je hand.

Maar hand-in-hand met lekker komen vaak allerlei stellingen, vragen en punten over het insmeren met zonnebrand; doen we het wel genoeg? Welke factor hebben we nodig? Vanaf welke temperatuur moet het? Allemaal vragen die op zulke momenten weer boven komen borrelen. Stel nou dat je lekker aan het strand van de Spaanse kust ligt. Het is algemeen bekend dat je gezicht vaak de plek is die het gevoeligs is voor de zon. Hier smeer je vaak een dikkere factor op en je smeert hem ook frequenter in.  Af en toe neem je een duik in het water en ga je weer lekker op je handdoek liggen. Om je élke keer in te smeren als je gezwommen hebt is het natuurlijk ook niet.  Daarom is het helemaal geen slecht idee om een Trucker pet of cap bij je te hebben. Deze kan je lekker op je hoofd zetten en die zorgt ervoor dat je gezicht beschermd blijft tegen de zon. Naast het functionele aspect dat de pet in dit geval met zich mee brengt zal het er ook voor zorgen dat je haar, waar ondertussen geen gel meer in zit, lekker door een pet bedekt wordt. Als vrouw kan je haar door al het zee water veel minder goed gaan zitten, hier heeft de pet het zelfde voordeel.

Nu is het begrijpelijk dat je niet helemaal naar de stad of de dichtstbijzijnde winkel wilt fietsen voor de door jou gewenste pet. Vaak is de kleur, het model of een combinatie hiervan die jij wilt er dan ook weer niet. Online een Pet kopen is gelukkig zo gedaan. Het enige dat je hoeft te doen is online zoeken naar de juiste website. Je pet is binnen 1 a 2 dagen bij je thuis en je kan dan lekker genieten van de zon.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *